neděle 10. srpna 2014

Frýdlant ... přes ZOO Liberec


Dnes jsme odvezli Kubíka na tábor do Frýdlantu. Poprvé bude "sám" - týden. Samozřejmě jsme odjížděli z Frýdlantu a Kubíkovi to bylo úplně jedno, protože už běhal s kamarády a skoro nám ani nestihl říct ahoj ... takže jediný, kdo si s tím bude lámat hlavu budu já (vzal si čisté tričko?, vyčistil si zuby?, najedl se pořádně?, nechal si uschnout plavky? .... - co si budeme povídat ☺☺☺ )


Protože měl být Kuba ve Frýdlantu až mezi 15-16, zastavili jsme se v liberecké ZOO, kterou jsme ještě neviděli a děti se na ní moc těšily, hlavně kvůli Riovi (Ara hyacintový), na kterého se rádi koukají na videu.
Liberecká ZOO je moc hezká, a i když vypadá podle plánku malá, chodili jsme po ní přes tři hodiny a viděli jsme spoustu zvířátek, včetně nádherného bílého tygra. Bohužel už jsme nestihli Ještěd a tak se do Liberce určitě zase vrátíme ☺☺☺







Cestou domů nás zastihl obrovský slejvák a doma pak krásná duha. 

Příští týden se do Frýdlantu zase podíváme, abychom si Kubíka vyzvedli (jsem moc zvědavá, jak bude vypadat obsah kufru ☺☺☺ )   a snad se stihneme podívat na zámek, na který mají děti mimochodem krásný výhled přímo z tábora).


Mějte krásné léto  ♥♥♥


Žádné komentáře:

Okomentovat